Botë

Dashuri në kohë koronavirusi

Dashuri në kohë koronavirusi

Njerëzit kudo po paralajmërohen që të mos puthen në faqe apo t’ua shtrëngojnë duart njëri-tjetrit nga frika e përhapjes së koronavirusit. Por në kohëra të këtilla, a frenohen edhe dashuria dhe takimet?

Disa në Paris, qytet që konsiderohet si epiqendra e romancës, duken të kënaqur që e shpërfillin këshillën kundër vënies së kontaktit fizik dhe e vënë etjen e tyre për dashuri në rend të parë.