Botë

Mesazhi i Merkelit për kujdes nga koronavirusi

Mesazhi i Merkelit për kujdes nga koronavirusi

Kancelarja gjermane Angele Merkel u ka bërë thirrje qytetarëve që të reduktojnë sa më shumë kontaktet me njëri-tjetrin, në mesazhin e saj për kujdes nga koronavirusi.

Përmes një videoje, ajo ka thënë se “është koha kur të gjithë mund të dëshmojë se sa mendojmë dhe sa bëjmë edhe për tjetrin”.