Botë

46 të infektuar nga koronavirusi në Serbi

46 të infektuar nga koronavirusi në Serbi

Serbia ka regjistruar pesë raste të reja me koronavirusin e ri. Kjo rriti numrin e përgjithshëm të të infektuarve në 46.

Sipas ministrit serb të Shëndetësisë, Zllatibor Lonçar, tre nga pesë të infektuarit janë lëshuar në shtëpi, ndërsa dy qëndruan në spital dhe gjendja e tyre ishte e qëndrueshme.