Botë

"Pandemia po nxjerr në pah anën më të ligë të njerëzimit"

Një grua në një supermarket në Australi dyshohet se ia nxori thikën një burri pas përplasjes për një pako letre higjienike. Një student nga Singapori me etni kineze rrihet në rrugët e Londrës dhe lihet me fraktura në fytyrë. Protestuesit në ishullin Reunion në Oqeanin Indian, mirëpresin pasagjerët e tragetit me hedhje gurësh.

Koronavirusi rrezikon të nxjerrë në pah anën më të ligë të njerëzimit, vlerëson televizioni amerikan CNN në një analizë të gjatë sjelljeve të njerëzve të mbërthyer nga paniku, sherri i pandemisë.