Botë

E diela, dita më e rëndë për Evropën në përballjen me koronavirusin

E diela, dita më e rëndë për Evropën në përballjen me koronavirusin

Tri shtete të mëdha evropiane kanë shënuar ditën më të rëndë nga koronavirusi të dielën. Italia ka përjetuar 368 vdekje duke e çuar numrin e vdekjeve në 1809, Spanja shënoi 97 për të çuar në total numrin e vdekjeve 288 dhe Franca arriti në 120 vdekje në total duke përjetuar të dielën 29 vdekje.

Britania e Madhe shënoi 14 vdekje të reja, duke e çuar totalin në 35, shkruan BBC.