Botë

Pritet të suspendohet parlamenti britanik

Pritet të suspendohet parlamenti britanik

Parlamenti britanik pritet të suspendohet për së paku katër javë si masë parandaluese për përhapjen e koronavirusit.

Një mocion emergjent pritet që të miratohet sot (e mërkurë), me të cilin deputetët do të duhet që Pashkët t’i nisin një javë më herët, pas frikës se sëmundja mund të rrezikojë politikanët dhe stafin, raporton Koha.