Botë

Qeveria sllovene propozon pako 3 miliardë euro për të prekurit nga koronavirusi

Qeveria sllovene propozon pako 3 miliardë euro për të prekurit nga koronavirusi

Sllovenia do t’i shtrëngojë edhe më tutje kufizimet për lëvizjen e qytetarëve, duke vendosur kufizime ndaj njerëzve që lëvizin jashtë komunave të tyre që nga e hëna, masa këto për të frenuar përhapjen e koronavirusit, ka njoftuar të dielën qeveria.

Vendi, i cili kufizohet me Italinë, Austrinë, Hungarinë dhe Kroacinë, deri më tani ka 730 raste të konfirmuar me 11 vdekje, raporton Reuters.