Botë

COVID-19 në Zvicër: 373 të vdekur dhe 16.176 të infektuar

COVID-19 në Zvicër: 373 të vdekur dhe 16.176 të infektuar

Numri i të vdekurve nga koronavirusi në Zvicër është ngritur në 373, ka bërë të ditur të marten agjencia e shëndetësisë publike në këtë shtet, nga 295, sa ka qenë të hënën.

Numri i të infektuarve ndërkaq është ngritur në 16.176 nga 15.575, një ditë më parë, është thënë nga zyrtarë të kësaj agjencie, raporton Reuters.