Botë

Veterani amerikan u mbijetoi gripit Spanjoll, Luftës II Botërore dhe koronavirusit për të festuar 104-vjetorin e lindjes

Veterani amerikan u mbijetoi gripit Spanjoll, Luftës II Botërore dhe koronavirusit për të festuar 104-vjetorin e lindjes

William “Bill” Lapschies është veteran amerikan nga Oregoni dhe sipas mediave ai është personi më i vjetër që i mbijetoi prekjes me koronavirus.

I lindur më 1916 gjatë kohës së po zhvillohej Lufta e Parë Botërore, ai të mërkurën festoi 104-vjetorin e lindjes në rrethin familjar, shkruan Oregon Public Broadcasting.