Botë

New Yorku përgatitet për t’i varrosur përkohësisht viktimat e koronavirusit nëpër parqe

New Yorku përgatitet për t’i varrosur përkohësisht viktimat e koronavirusit nëpër parqe

Një ligjvënës i qytetit të New Yorkut ka thënë të martën se zyrtarët mund të detyrohen t’i varrosin përkohësisht viktimat e koronavirusit nëpër parqe lokale – pasi që morgjet dhe spitalet po e kanë të vështirë të përballojnë gjendjen me viktimat, ka thënë një këshilltar i qytetit të hënën.

“Së shpejti do të nisim me ‘varrime të përkohshme’”, ka shkruar në Twitter këshilltari Mark Levine. “Kjo me gjasë do të bëhet duke përdorur një park të NYC-it për varrosje (po, mirë jeni duke e lexuar). Llogoret do të groposen për 10 varre në një rresht”.