Botë

Pesë të arrestuar në Gjermani për planifikim sulmesh kundër bazave amerikane

Pesë të arrestuar në Gjermani për planifikim sulmesh kundër bazave amerikane

Prokurorët gjermanë njoftuan të mërkurën për arrestimin e katër pjesëtarëve të grupit militant Shteti Islamik, të akuzuar për planifikim sulmesh kundër bazave ushtarake amerikane në Gjermani, njofton Zëri i Amerikës.

Në njoftim thuhet se grupi kishte armë dhe municione të përgatitura për sulmet e tyre, si dhe disa materiale për prodhimin e mjeteve shpërthyese.