Botë

Në botë 2 milionë e 400 mijë të prekur, 165 mijë të vdekur nga COVID-19 e 624 mijë e kanë fituar luftën

 

Koronavirusi vijon të përmbyllë edhe muajin 4-të nga përhapja e tij intensive nga Kina, në fillim të janarit dhe tashmë në çdo cep të botës.

Deri tani janë infektuar 2 milionë e 400 mijë persona nga të cilët 624 mijë e kanë fituar luftën duke e shëruar kurse 165 mijë e kanë humbu, transmeton BW.