Botë

OBSH-ja njofton se të shëruarve mund t’u kthehet koronavirusi

OBSH-ja njofton se të shëruarve mund t’u kthehet koronavirusi
Foto: Reuters

Organizata Botërore e Shëndetësisë, ka deklaruar se nuk ka asnjë provë se personat që janë shëruar nga Covid-19 dhe që kanë antitrupat, janë të mbrojtur nga infektimi për herë të dytë.

Është raportuar se personat që i kanë mbijetuar virusit mund të zhvillojnë antitrupa që i rezistojnë virusit dhe parandalojnë infektimin për së dyti, transmeton KOHA.