Botë

Mbi 200 mijë viktima dhe mbi 2.9 milionë të infektuar nga Covid-19 në botë

Mbi 200 mijë viktima dhe mbi 2.9 milionë të infektuar nga Covid-19 në botë

Të dhënat e universitetit tregojnë se numri i vdekjeve ka shkuar në 203.299, ndërsa numri i rasteve të konfirmuara në 2.921.571 dhe numri i të shëruarve në 837.045.

Sipas të dhënave nga Universiteti John Hopkins me qendër në SHBA, numri i të vdekurve nga koronavirusi i ri (COVID-19) në mbarë botën ka tejkaluar shifrën 200 mijë.