Botë

Andorra do të testojë të gjithë banorët për COVID-19

Foto: Askanews
 

Autoritetet e Andorrës filluan sot një fushatë të madhe për mbrojtje nga koronavirusi, e të mërkurën do të shkohet edhe një hap tutje.

Andorra që ka rreth 77.000 banorë dhe planifikon të testojë të gjithë, njofton “Askanews” të hënën.