Botë

Mbi 3 milionë të infektuar me Covid-19 në botë, 211 mijë viktima dhe 922 mijë të shëruar

Foto: Reuters
 

Numri i të infektuarve nga Covid-19 në gjithë botën ka shkuar në mbi 3 milionë, përkatësisht 3,065,244 sipas Worldometers.

Ndërkohë numri i viktimave ka arritur në mbi 211.216.