Botë

Shërbimet e inteligjencës në Amerikë: Koronavirusi nuk ka dalë nga laboratori

Shërbimet e inteligjencës në Amerikë: Koronavirusi nuk ka dalë nga laboratori

Zyrtarët e Agjencive amerikane të Inteligjencës janë pajtuar se “virusi Covid-19 nuk është krijuar në laborator”, ka bërë të ditur kreu i inteligjencës në Amerikë, Richard Grenell.

Megjithatë, agjencitë e inteligjencës do të vazhdojnë të hulumtojnë se si ka ardhur virusi te kafshët dhe më pas te njerëzit apo nëse është lëshuar aksidentalisht nga një laborator në Wuhan të Kinës, aty ku virusi u shfaq për herë të parë.