Botë

Mund të ketë një valë të dytë dhe të tretë të koronavirusit, paralajmëron OBSH-ja

Mund të ketë një valë të dytë dhe të tretë të koronavirusit, paralajmëron OBSH-ja

Drejtori i Organizatës Botërore të Shëndetësisë në Europë, ka paralajmëruar se shtetet duhet të përgatiten për një ‘’valë të dytë ose të tretë’’ të koronavirusit, derisa të zhvillohet një vaksinë.

Dr. Hans Kluge ka thënë se Europa është ende ‘’në grusht’’ të pandemisë pa marrë parasysh uljen e numrit të rasteve, pasi që shumë shtete janë në izolim.