Botë

Koronavirusi shkakton kaos në turizmin evropian

Koronavirusi shkakton kaos në turizmin evropian
 

Kriza e koronavirusit e ka futur sektorin e turizmit Evropian në kaos total, me kufijtë e mbyllura dhe linjat ajrore të bllokuara.

E gjithë kjo situatë po rrezikon falimentimin e bizneseve dhe ekonomive që varen prej tyre.