Botë

Senati amerikan rinis punën pas pauzës së shkaktuar nga pandemia

 

Senatorët amerikanë u rikthyen në Washington për herë të parë qysh nga muaji mars, kur edhe ka shpërthyer pandemia e koronavirusit Covid-19.

Gjysma e 100 senatorëve janë 65 vjeçar ose më të vjetër dhe ka pasur shqetësime se ata mund të jenë në rrezik më të madh nga kontraktimi i virusit ngjitës.