Botë

Kusarët rrëmbejnë 16 marinarë në Gjirin e Guinesë

Kusarët rrëmbejnë 16 marinarë në Gjirin e Guinesë
 

Së paku 16 marinarë janë rrëmbyer nga kusarët në Gjirin e Guinesë, transmetojnë mediat e huaja.

Sipas raportimeve të faqes së internetit detar ndërkombëtar, kusarët kryen sulme në tri anije në periudhën prej 1 deri më 4 maj pranë bregdetit të Nigerisë dhe Gabonit.