Botë

Babë e bir arrestohen për vrasjen e një afro-amerikani 25-vjeçar në SHBA

Babë e bir arrestohen për vrasjen e një afro-amerikani 25-vjeçar në SHBA

Një ish-oficer policie dhe i biri i tij janë arrestuar në Georgia të Shteteve të Bashkuara të Amerikës nën akuzat për vrasjen e një afro-amerikani të paarmatosur.

Vrasja e tij ka ngjallur reagime të ashpra nëpër gjithë SHBA-në, raporton KOHA.