Botë

Rusia me mbi 232 mijë të infektuar është vendi i dytë në botë më i prekur nga Covid-19

Foto: Reuters
 

Rusia tashmë është vendi i dytë më i prekur në botë nga Covid-19 pas SHBA-së, sipas statistikave nga universiteti John Hopkins.

Deri më tani në vend janë regjistruar 232,243 raste të konfirmuara dhe 2,116 viktima.