Botë

Pesë milionë të prekur me COVID-19 në botë

Foto: Reuters
Foto: Reuters
 

Më shumë se pesë milionë njerëz në botë janë prekur me koroanvirusin COVID-19, ndërsa 328,000 kanë vdekur si pasojë e tij, sipas Universitetit Johns Hopkins.

Amerika Latine tashmë ka kaluar me shifra Shtetet e Bashkuara dhe Evropën.