Botë

Spanja nuk do të ndjekë shembullin e Italisë: Është herët për hapjen e kufijve

Foto: Reuters
 

Spanja nuk do të ndjekë më shembujt që vijnë nga Italia kur bëhet fjalë për luftimin e koronavirusit.

Kësisoj, do të hapë më vonë kufijtë e saj dhe sektorin e turizmit në mënyrë që të mos vije te një valë tjetër e të prekurve me COVID-19, ka thënë sot qeveria spanjolle, përcjell El Pais.