Botë

Amerika e Jugut, epiqendra e re e koronavirusit

Foto: Reuters
 

Me më shumë se 20.000 persona të vdekur si pasojë e COVID-19, Brazili është bërë vendi i gjashtë në botë për vdekjet nga pandemia.

Dhe me shpërthimet e virusit në Meksikë, Kili dhe Peru, tani ka frikë se Amerika Latine mund të bëhet epiqendra e re e pandemisë, shkruan BBC-ja të premten.