Botë

Britania planifikon të lëshojë “certifikata të antitrupave”

Britania planifikon të lëshojë “certifikata të antitrupave”

Ekspertët publik thonë se një në 20 persona e kanë pasur koronavirusin.

Rreth një në 6 persona në Londër, dhe një në 20 në pjesën tjetër të Anglisë tashmë kanë pasur koronavirusin, ka thënë ministri britanik i Shëndetësisë Mat Hancock, gjersa zbuloi planet për “certifikata të antitrupave”.