Botë

Gazetarët testohen para se të hyjnë në Asamblenë Popullore të Kinës

Gazetarët testohen para se të hyjnë në Asamblenë Popullore të Kinës

Kongresi vjetor Kombëtar i Popullit, i cili filloi javën e kaluar në Pekin, është ngjarja më e madhe politike në Kinë.

Ajo u vonua këtë vit për shkak të shpërthimit të koronavirusit, dhe gazetarët që mbuluan ngjarjen – siç tregon edhe kjo foto këtë mëngjes – duhet të testohen për Covid-19 para se të hynin.