Botë

Bilanci i COVID-19 në botë: Gati 5.5 milionë të infektuar, rreth 350 mijë viktima

Bilanci i COVID-19 në botë: Gati 5.5 milionë të infektuar, rreth 350 mijë viktima

Në të gjithë botën numri i personave të identifikuar pozitivë me koronavirus është në pragun e 5.5 milionë, saktësisht 5 410 288, kurse numri i përgjithshëm i viktimave nga infeksioni është rritur në 345 104

Në SHBA totali i të prekurve nga COVID është 1.643 500 për një total viktimash prej 97.722. Më pas renditet Brazili me 363.211 raste me koronavirus dhe 22.666 viktima, e ndjekur nga Rusia me më shumë se 344 mijë të identifikuar pozitivë dhe 3.541 vdekje.