Botë

Spanja i fton turistët nga korriku

Spanja i fton turistët nga korriku
Foto: Reuters
 

Spanja i ka bërë thirrje pushuesve të hënën që të kthehen nga korriku, ndonëse biznesi i turizmit është skeptik se mund të shpëtohet stinori i verës, shkruan agjencia Reuters.

Shteti i dytë më i vizituar në botë ka mbyllur dyert dhe plazhet në mars për të luftuar pandeminë COVID-19, duke caktuar masën e karantinës dyjavore për vizitorët e huaj. Por, kjo masë do të largohet nga 1 korriku, është njoftuar nga qeveria.