Botë

Katër policë në Minnesota pushohen nga puna pas vdekjes së afroamerikanit të paarmatosur

Katër policë në Minnesota pushohen nga puna pas vdekjes së afroamerikanit të paarmatosur

Katër policë të Minnesotas janë pushuar nga puna pas vdekjes së një afroamerikani i cili u arrestua dhe u pa në video duke u mbajtur në pozitë shumë të vështirë nga një polic, që ia kishte vënë gjurin në qafë.

Shefi i policisë në Minneapolis, Medaria Arradondo ka thënë se katër oficerët tashmë janë “ish të punësuar”.