Botë

Në Maqedoninë e Veriut sot katër të vdekur nga koronavirusi, 52 raste të reja

 

Maqedonia e Veriut ka regjistruar të premten katër të vdekur nga Covid-19.

Sipas njoftimit të Ministrisë së Shëndetësisë, tre viktima janë nga Shkupi, të moshës 73,76 dhe 82 vjeçe dhe një tjetër nga Tetova i moshës 55 vjeçe.