Botë

Arrestohet polici që vrau afro-amerikanin në Minneapolis

 

Një oficer policie, i pushuar nga puna pas vdekjes së afrikano-amerikanit George Floyd në Minneapolis të Shteteve të Bashkuara, u arrestua dhe u akuzua për vrasje.

Derek Chauvin është një nga katër oficerët e policisë që u pushuan nga puna pas vdekjes së Floydit të hënën në paraburgim.