Botë

Protesta në Bosnjë, zyrtarët akuzohen për korrupsion gjatë pandemisë

Foto: Reuters
Foto: Reuters
 

Me mijëra qytetarë të Bosnjës dolën sot në rrugë për të protestuar kundër qeverisjes së keqe, nacionalizmit dhe korrupsionit pasi zyrtarë të lartë të qeverisë përballen me akuza korrupsioni për shkak të furnizimeve me ventilatorë me defekt për pacientët më COVID-19, ka raportuar Reuters.

Protesta u organizua nga një parti e vogël, Platforma për Progres, të cilës iu bashkëngjitën edhe grupe tjera opozitare.