Botë

Në Itali 75 të vdekur nga koronavirusi në 24 orët e fundit

Në Itali 75 të vdekur nga koronavirusi në 24 orët e fundit

Në Itali 75 persona kanë vdekur nga koronavirusi në 24 orët e fundit, duke dërguar shifrën totale në 33.415, ka njoftuar Agjencia për Mbrojtjen Civile në Itali. 

Italia është e treta për nga numri i të vdekurve nga COVID-19, pas SHBA-së dhe Britanisë së Madhe.