Botë

Punëtorët shëndetësorë që jetojnë në Meksikë ndihmojnë Kaliforninë gjatë pandemisë

Punëtorët shëndetësorë që jetojnë në Meksikë ndihmojnë Kaliforninë gjatë pandemisë

Qindra meksikanë dhe amerikanë që jetojnë në jug, hyjnë çdo ditë në spitalet e Kalifornisë jugore.

Por ata nuk janë pacientë, ata janë punëtorë shëndetësorë dhe staf mbështetës të cilët mbështetin sistemin shëndetësor në mes të gjendjes me pandeminë e koronavirusit.