Botë

Cisterna futet në mes të protestuesve në Minneapolis

Cisterna futet në mes të protestuesve në Minneapolis
Foto: Reuters

Shoferi i një cisterne ka vozitur në mes të mijëra protestuesve që marshonin në autostradën e Minneapolisit për të protestuar për vdekjen e afro-amerikanit George Floyd të dielën. Protestuesit e kanë tërhequr shoferin më pas nga cisterna dhe e kanë rrahur, njofton agjencia Reuters.

Nuk është raportuar për ndonjë të lënduar në mesin e protestuesve, ndërsa cisterna ishte vërsulur drejt tyre në autostradën I-35 në Minneapolis, duke i rënë borisë.