Botë

Spanja pa asnjë viktimë nga Covid-19, për herë të parë që nga marsi

Spanja pa asnjë viktimë nga Covid-19, për herë të parë që nga marsi
Foto: Reuters

Për herë të parë në dy muaj Spanja nuk ka raportuar për asnjë viktimë të re nga Covid-19, raporton Sky News.

Viktimën e parë nga koronavirusi Spanja e kishte regjistruar më 3 mars, dhe një muaj më vonë – më 2 prill kishte regjistruar numrin më të lartë të viktimave 950 persona të vdekur Brenda 24 orëve, transmeton KOHA.