Botë

Reuters: Numri i të vdekurve në Britani nga COVID-19 i afrohet shifrës 50.000

Reuters: Numri i të vdekurve në Britani nga COVID-19 i afrohet shifrës 50.000
Foto: Reuters

Numri i të vdekurve në Britani të Madhe nga COVID-19 i është afruar shifrës 50.000 të martën, një shifër e zymtë për kryeministrin Boris Johnson, ndërsa po merr hapat për të zbutur masat kufizuese të vendosura për të parandaluar përhapjen e koronavirusit, shkruan agjencia Reuters.

Numri i të vdekurve qëndron te 49.646, përfshirë këtu të dhënat e certifikatave të vdekjes nga Anglia dhe Uellsi, shifrat e mëhershme nga Skocia e Irlanda e Veriut, dhe të vdekurit e fundit në spitalet në Angli.