Botë

Policisë në Minneapolis u ndalohet të kapin njerëzit për fyti

Policia në Minneapolis tek po mbante për fyti me gju George Floydin
 

Në Minneapolis të Minnesotas, SHBA, u mor vendim që të ndalohet kapja në fyt nga ana e policisë.

Ky vendim u mor njëzëri nga Këshilli Bashkiak, pas trazirave të fundit në gjithë botën e kryesisht në SHBA, pasi afrikano-amerikani George Floyd vdiq derisa ishte ndaluar nga policia dhe vdiq pasi u shtri nga ana e policisë në tokë dhe u shtrëngua për fyti.