Botë

Gjermania pezullon të gjitha evenimentet e mëdha deri në fund të tetorit

Gjermania pezullon të gjitha evenimentet e mëdha deri në fund të tetorit

Gjermania ka vendosur të mos mbajë asnjë eveniment të madh deri në, të paktën, fund të muajit tetor.

Kancelarja gjermane, Angela Merkel, ka takuar të mërkurën krerët institucionalë dhe janë pajtuar të zgjasin pezullimin e tubimeve të mëdha, si panairet e festivalet, për të shmangur valën e re të infektimeve me koronavirus.