Botë

4 të vdekur dhe 123 raste të reja me Covid-19 në Maqedoninë Veriore

4 të vdekur dhe 123 raste të reja me Covid-19 në Maqedoninë Veriore

Në 24 orët e fundit në Maqedoninë Veriore kanë vdekur 4 persona nga Covid-19, ndërsa janë shënuar edhe 120 raste të reja.

Po ashtu janë shëruar 123 pacientë.