Botë

Britania heq karantinën për kthimet nga dhjetëra shtete, Kosova s’përfshihet

Britania heq karantinën për kthimet nga dhjetëra shtete, Kosova s’përfshihet
Foto: AP

Qeveria britanike e ka publikuar listën e plotë të 59 shteteve dhe territoreve që do të formojnë korridore udhëtimi me Anglinë.

Prej 10 korrikut, njerëzit që mbërrijnë në Angli përmes këtyre destinacioneve nuk do të duhët të vetëkarantinohen për 14 ditë.