Botë

Javë tmerri për SHBA-në, me numrin rekord të infektimeve

Javë tmerri për SHBA-në, me numrin rekord të infektimeve

SHBA-ja e ka thyer këtë javë katër herë rekordin e saj, kur është në pyetje numri i të infektuarve, sipas të dhënave nga Universiteti Johns Hopkins.

Shtatë ditë para 1 korrikut, ky shtet, që ka numrin më të lartë të rasteve dhe vdekjeve në tërë botën, konfirmoi 40.000 raste në katër ditë ndaras, shkruan “The Guardian”.