Botë

Vala e të nxehtit: Temperaturat e larta po zgjasin më shumë

Vala e të nxehtit: Temperaturat e larta po zgjasin më shumë

Valët e të nxehtit janë bërë më të shpeshta dhe po zgjaten në secilën pjesë të botës.

Në një studim të fundit thuhet se trendi i shpeshtimit të intervaleve të vapës dhe kohëzgjatjes së tyre ka nisur që në vitin 1950.