Botë

Dita e Pavarësisë - Trumpi i ashpër, s’e përmend pandeminë

Dita e Pavarësisë - Trumpi i ashpër, s’e përmend pandeminë
Foto: AP / Alex Brandon

Presidenti amerikan, Donald Trump, ka qenë i ashpër ndaj siç e ka quajtur “kulturës refuzuese” të atyre që kanë rrëzuar monumentet në protestat e fundit kundër racizmit.

Në fjalimin e 4 korrikut, protestën kundër racizmit e ka quajtur një fushatë të pamëshirshme për shfarosjen e historisë, shpërfytyrimin e heronjve dhe fshirjen e vlerave amerikane, transmeton KOHA.