Botë

Mijëra britanikë vërshojnë kafenetë, policia kritikon sjelljen e qytetarëve

Mijëra britanikë vërshojnë kafenetë, policia kritikon sjelljen e qytetarëve
Foto: Sky

Në ditën e parë kur Britania ka hyrë në fazën e lehtësimit më të madh të kufizimeve për parandalimin e koronavirusit, me mijëra njerëzit kanë vërshuar kafenetë, disa prej tyre duke thyer rregullat e distancimit fizik dhe madje duke shkaktuar edhe trazira.

Lehtësimet e kufizimeve mundësuan hapjen e kafeneve, dhe e shtuna që shkoi u quajt “Super e Shtuna” në Britani, ku shumë njerëz dolën për të pirë nëpër oborre të kafeneve dhe rrugë.