Botë

Administrata e Trumpit fillon tërheqjen zyrtare nga OBSH-ja

Administrata e Trumpit fillon tërheqjen zyrtare nga OBSH-ja

Administrata e presidentit të SHBA-së, Donald Trump, ka njoftuar Kongresin dhe Kombet e Bashkuara se Shtetet e Bashkuara po tërhiqen zyrtarisht nga Organizata Botërore e Shëndetësisë. Këtë ia kanë thënë zyrtarë të shumtë CNN-së. Veprimi vjen në kohën kur numri i rasteve me koronavirus po rritet.

Senatori Robert Menendez, demokrati në Komitetin për Marrëdhënie me Jashtë të Senatit, ka shkruar për këtë në Twitter.