Botë

Qyteti i heshtjes

Qyteti i heshtjes

Në një dhomë të vogël, në një fshat në periferi të Wuhanit, një plakë lutet pa pushim në heshtje dhe me gishta troket numërueshëm në tavolinë. Përballë saj, një tjetër grua po shkrehet qetas në vaj.

Në fillim të shkurtit, i vdiq vëllai 44 vjeç nga koronavirusi, dhe ajo nuk mund të pajtohet me fatin. Pas ceremonisë, Wang – ajo nuk dëshiron ta tregojë emrin e plotë – thotë se shamani mori një mesazh nga varri. Vëllai i saj, Wang Fei, e kishte shfajësuar nga çdo e ligë.