Botë

A ka dorë Rusia në organizimin e protestave në Serbi?

A ka dorë Rusia në organizimin e protestave në Serbi?

Serbia ka përjetuar ditën e dytë të protestave antiqeveritare të dhunshme, ku përveç Beogradit ata janë përhapur edhe në qytete të mëdha si Novi Sadi.

Protestat e dhunshme janë përsëritur në qendër të kryeqytetit serb përpara parlamentit. Pasi kanë përdorur mjete ndezëse dhe policia gaz lotsjellës për t’i shpërndarë, në orët e vona protestuesit janë shpërndarë.